MALZEMELER
3 adet patates
200 gr kıyma ( 1 kase kadar)
1 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı salça
pul biber
tuz
karabiber
üzeri için kaşar peynir rendesi
süslemek için maydanoz
YAPILIŞI
Patatesleri soyun, ikiye bölün ve haşlayın.
Haşladıktan sonra içlerini oyarak boşaltın.
Ayrı bir tavada biraz sıvıyağda soğanı soteleyin. Kıymayı ekleyerek biraz kavurun. Salçayı ve diğer baharatları koyun. Biraz pişirdikten sonra, hazırladığınız patateslerin içine doldurun.
Sadece kaşarların erimesi için 10 dakika kadar fırında pişirin. Servis ederken kıyılmış maydanozla süsleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun:))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder