9 Mart 2013 Cumartesi

SÜRPRİZ KURABİYE

 




MALZEMELER

1 yumurta

Yarım su bardağı pudra şekeri

Yarım çay bardağı süt

1 paket vanilya

125 gr. margarin

2.5 su bardağı un

Yarım paket kabartma tozu


YAPILIŞI

Hamuru yapmaya başlamadan önce, pudingi hazırlayın ve kaselere koyarak soğumaya bırakın. Pudingin kesinlikle soğuk olması gerekli yoksa hamurun içine koyup kapatmanız nerdeyse imkansız. Bütün malzemeyi yoğurarak hamuru hazırlayın. Küçük parçalar alıp, elinizin içinde açarak soğumuş pudingden
hamurun içine koyun ve yuvarlayarak kapatın.

 
Ters çevirip tepsiye dizin.
Pembeleşmesini beklemeyin, renginin beyaz olması gerekli.



 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder