25 Aralık 2013 Çarşamba

KOLAY LAHMACUN

 
 
 
MALZEMELER
 
250 gr kıyma
 
1 kuru soğan
 
1 çorba kaşığı biber salçası
 
sivri biber
 
yarım demet maydanoz
 
4 adet lavaş ekmeği
 
YAPILIŞI
 
Kıyma, soğan, maydanoz, salça,  pul biber, tuz ve doğranmış sivribiberleri karıştırarak iç harcını hazırlayın. Buzdolabında 10 dakika dinlendirin.
 
Hazırladığınız köfte harcını lavaşların üzerine paylaştırın. Bir kaşık yardımıyla bastırarak lavaş ekmeğinin üzerine yayın.
 
 
 
 Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 15 dakika pişirin.
 
Sıcak olarak servis edin.
 
Afiyet olsun:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder