24 Mayıs 2013 Cuma

ETİ CİN'Lİ PASTA

 

 
MALZEMELER
 
2 Paket krem şanti (2*75)
 
1 su bardağı soğuk süt
 
250 gr bebe bisküvisi (küçük paket)
 
Yeterli sayıda küçük Eti Cinler (ben 6 paket kullandım)
 
YAPILIŞI
 
Soğuk sütle, krem şantiyi çırpın. Şanti hazır olunca bisküvileri gelişi güzel kırın ve kaşık yardımıyla güzelce karıştırın.
 
Kalıp olarak kullanacağınız tabağın içini streç filmle kaplayın. Eti cinlerin düz tarafları dışarıya gelecek şekilde streç filmin üzerinden dizin. Hazırlanmış olan karışımı, yavaş bir şekilde kalıbınızı bozmadan kaşıkla düzelterek yayın.
 
Buzlukta 3-4 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.
 
Afiyet olsun:))
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder